Kormányinfó

Kormányinfó az új különadókról. Orbán Viktor miniszterelnök két fontos intézkedést jelentett be az elmúlt napokban.


Kormanyinfo Orban Viktor Miniszterelnok Dft

A Kormányinfót visszanézheti Youtube-on és a Facebook-oldalunkon is.

. Hallgassa élőben a Parlamenti Rádió adását. Hallgassa élőben a Duna World Rádió adását. Magyarország Kormánya 2022.

Ki kell maradni a háborúból. Az ötödik Orbán-kormány első intézkedésével elvonja a multiktól és a bankoktól az extraprofit nagy részét erről jönnek részletek a csütörtöki kormányinfón amelyen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő mellett Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter is részt vesz. Itt vannak az extraprofit-adók.

Bemutatjuk a friss és fontos történéseket de benézünk a színfalak mögé is. Gulyás Gergely a Miniszterelnökség vezetője arról beszélt hogy két ülést is tartott a kabinet kedd óta. Kedd este kihirdette az ukrajnai konfliktus miatt a háborús veszélyhelyzetet míg szerdán közölte hogy különadókat vetnek ki több szektor szereplőjére a kibontakozó gazdasági válság miatt.

Május 26 csütörtök 1337 Hír TV. Kedd este kihirdette az ukrajnai konfliktus miatt a háborús veszélyhelyzetet míg szerdán közölte hogy különadókat vetnek ki több szektor szereplőjére a kibontakozó gazdasági válság miatt. Kormányinfó az új különadókról.

Orbán Viktor miniszterelnök két fontos intézkedést jelentett be az elmúlt napokban. Még keresi a kormány a módszert amivel el lehet érni hogy bújtatott foglalkoztatásra ne lehessen a katás adózást használni.


Lisa Kudrow Just Responded To Criticism About Friends Having An All White Cast Friends Tv Friends Cast Jennifer Aniston


Lisa Kudrow Just Responded To Criticism About Friends Having An All White Cast Friends Tv Friends Cast Jennifer Aniston


Itt Van Ez A Foto Jegyezzuk Meg Jol Ha Esetleg A Facebookon Kiemelt Poszt Valamiert Eltunne Meszaros Mangalicaszerelolo Echo Tv Jenek I Fashion Cross Necklace


800 Milliardot Szednenek Be Az Ujabb Kulonadokbol Csak Magyar Autok Tankolhatnak Olcsobban A Kormanyinfo Hirei In 2022 Desktop Screenshot


Pin On Viccek

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel